Vahva idee

Seltskond filmihuvilisi on pannud püsti legaalse filmipoe [L] TipTheAuthors.com, kust saab endale eestimaiseid filme tellida.  Oleks ka ise kohe paar filmi tellinud (juba põhimõtte pärast – arukaid autoreid tuleb toetada!), kuid kahjuks on hetkel võimalik maksta vaid läbi PayPal’i (Kakul seda pole; on pakutud ka mingi täidetavate lahtritega kaardivariant, aga kuna see näib käivat läbi sama firma ja on seega üsna ringiga minek, siis esialgu jäi ära). Kas keegi teab, miks nad meie siinseid pangalinke (nagu [L] Kriso seda teeb) ei kasuta – rootslased nöörivad liiga suurt vaheltkasu?

APDEIT 11.09: Nüüd ongi pangalingid kenasti olemas ja maksmine toimus ilusti. Mis aga esialgu vähemalt Linux Minti peal ei tundu toimivat, on allalaadimine – Transmission jääb lihtsalt 0% peale ootele. Loodetavasti saadakse ka see korda.

APDEIDI APDEIT: Viimaks õnnestus “Detsembrikuumus” edukalt kätte saada, ent Linuxi kasutajale on kasutatav tehnoloogia üsna ebamugav – vaikimisi torrentitarkvara Transmission ei suuda seda alla laadida ning ka vaikimisi meediamängija korralikult mängida – heli on vaid rögin-ragin.  Lahenduseks on laadida alla rtorrent’iga ja mängida maha VLC-ga.

6 mõtet “Vahva idee” kohta

  1. Pangalingi teenustasud on päris kopsakad jah – mingi protsent, kuid mitte vähem kui 0,16€ on tüüpiline laks.

  2. Seda ma kartsingi. 🙁 Kahju – Eestis pole Paypal kuigi levinud. Sedalaadi ärimudel töötab paraku väga hästi vaid siis, kui väliseid segajaid ei ole.

  3. Lisaks on pankade poolt kehtestatud ka tehnilist laadi piirangud. Stiilis – iPizza kasutamine (Java käkerdis). Ja ega kõiki ei lastagi – pead enne oma usaldusväärsust tõestama 🙂

  4. Paypal on sisuliselt lihtsalt wrapper ümber (üüratult ebaturvalise) krediitkaardisüsteemi. Eks pangalink oleks kindlasti mugavam kuid arvestades, et leht on peamiselt välismaailmale suunatud siis selle nõudmine pole kõige otstarbekam, eriti arvestades teenustasusid.

  5. Praeguseks on SEB ja Swedbank pangalingid kah olemas 😉

    Pangalinkide probleem on see, et igas riigis peab iga pangaga eraldi lepingud tegema koos liitumis- ja kuumaksudega. Kõik see on väga töömahukas ja kallis aga jõudumööda järjest lisatakse kohalikke maksemeetodeid juurde. Paypali teenustasud tegelikult on isegi reeglina kallimad kui pangalingil.

  6. Margus: tänud informeerimast. Lähiajal saab siis paar filmi ostetud. 🙂 Jõudu ja edu edaspidiseks!

Kommenteerimine on suletud