Aastaalguse mõõgalaager

… toimus [L] Mitsubachi dojos Saku tn 8 juba teist aastat.

Seekord ei osalenud kendokad (peale ühe inimese), ei tea miks. Aga need, kes kohal olid (Mitsubachi rahvas ja Priit Dello Hontai Yoshin-ryu seltskond), näisid küll igati rahul olevat. Trenni tegi algul Rein ja siis Priit, lõpuks tehti kamba peale veel demo, mida tulid mõned inimesed ka väljastpoolt vaatama.

Endal kahjuks põlv jamas, kõike kaasa teha ei saanud. Aga muidu oli mõnus, õppisin mõnegi uue asja. Etteteatena veel: aprillis tuleb siia [L] sensei Ilpo Jalamo (loodetavasti saame ka ratastoolirahvaga siis tema juurde minna) ning suvel koguni kahel korral (Saaremaale ja Käsmu) [L] sensei Kai Koskinen. Selle kaliibriga õpetajaid Eestis ei ole, nii et kel vähegi huvi võitluskunstide vastu, võiks tulla asjaga tutvust tegema.