Põõsas ja Lindgren

Tänane Päevaleht [L] kirjutab: “USA presidendi George W. Bushi ja tema kaaskonna ööbimispaiga, Radisson SASi hotelli ümbruses suletakse tänavad betoonplokkide ja raskeveokitega. Selle kandi elanikud pääsevad koju vaid dokumendi esitamisel.”

Keelust üleastujatele võiks (erandkorras muidugi) surmanuhtluse kah määrata. Kuid juba praegu tuleb “Vennad Lõvisüdamed” meelde – see, kuidas Tengil Kibuvitsaorgu külastas. Küll Pjuke leitakse kah kohalike seast.

2 kommentaari postitusele “Põõsas ja Lindgren”

 1. kst ütleb:

  Radisson jääb täpselt minu kooli mineku tee peale.
  Tundub et siis saan jälle proovile panna oma sprindi võime 😀
  /me on lühikest maad alati kiiresti jooksnud 🙂

  Aga kas Georg Jalutaja Põõsas on elanud kuskil tööstusrajoonis, et ta betoonblokke ja raskeveokeid enda ümber soovib?

 2. Kakk ütleb:

  No raskeveokitest saaks aru – naftakunn ju. Aga betoon on küll liiast.

  Lisaks teavad värskemad uudised rääkida, et Põõsa oksad on nii laiali, et terve sassradisson peab paariks päevaks talle kuuluma – kogu hotell on bronnitud ja teisi ligi ei lasta. Kino saab niisiis selle sündmusega kuhjaga.