Täitsa põnev (peaaegu) eesti jubin

… on välja mõeldud: [L]http://www.linutop.com/

Kui kaupmehed ahnusega pilli lõhki ei aja (GPRS-i algusajad tulevad meelde), saab sest karbikesest arvatavasti päris asja. Ja kui sedalaadi asjake laiemalt kasutusse tuleks, saaksid ehk veidi rohkemad inimesed aimu, et tarkvara ei tehta ainult ühes suures firmas.

2 kommentaari postitusele “Täitsa põnev (peaaegu) eesti jubin”

 1. aabram ütleb:

  Linutop is ideal for everyday Internet usage in:
  – Libraries, schools and universities

  Ma ei tea, kuidas teie koolis arvutiklassides ja raamatukogus lood on, aga seni, kuni sel karbil pole poldi või luku kinnituskohta, mina seda näiteks meie avaliku kasutamisega raamatukokku küll üles ei paneks. Kardan, et lihtsalt läheks jalutama.

  Kuna seal brauser ja im sees, siis tahaks kangesti teada, kuidas käib sellel tarkvarauuendus (kontrollitult, mitte pimesi kuskilt repost kõik ära tõmmata, niipea, kui saadaval) ja muu haldamine. Selle kohta ei ole nad midagi raatsinud kirjutada.

 2. Kakk ütleb:

  Seda esimest asja ehk saab lahendada näiteks lukustatava sahtli abil. Aga küsimus on aktuaalne ikkagi.

  Teise kohta tahaks ise ka rohkem teada. Näis, millal rohkem infi tuleb. Mind huvitaks näiteks ka kasutatava Linuxi liik.