ITK söögikoht

… uuenes. S.t. ruumid jne on endised (selline mõnus pretensioonitu koht), aga majandaja on uus.

Kaks väga suurt plussi võrreldes eelmise ajaga on a) võimalus kaardiga maksta ning b) PIZZA! See viimane on kohapeal tehtud, sarnaneb Americana pannipitsadega ning on üks paremaid senikohatutest – mõnusalt koduse maitsega. Sektor maksab 15 eeku, nii et 30 eest saab täiesti viisaka kõhutäie. Soovitan teistelegi.

13 mõtet “ITK söögikoht” kohta

  1. Ma ei tea, kuidas eelmistel aastatel on olnud, aga omaltpoolt tahaks lisada, et mulle on jäänud söökla teenindajatest väga positiivne mulje. See vanem daam, kes tõstab soovitud pala taldrikule või kaussi, on selline ehe vanaemalik tüüp. Kassaneiu on samuti armas (lisamotivatsioon sööklasse minemiseks :D)

    Innar

  2. Need on mõlemad toredad inimesed jah, on ka silma jäänud. Eelmistel aastatel paraku käis see söögikoht üpris alla – personal oli küll sama tore, kuid kahjuks vist olid asja omanikud sandivõitu. Igatahes sain sealt viimati kevadel wäggakoleda halletanud võileiva…

  3. seal mingit kolledzi kaarti vms ei nõuta?
    muidu hea lähedal töölt käia oleks

  4. Minu teada küll mitte. Seal käivad ka teised väljaspoolsed vist – eelmisel aastal töötasime HTK-ga mingi aja Estonia vastas ning käisime seal söömas.

  5. Hei, see ju tore uudis. Mul oleks ka hea lähedal käia. Äkki trehvaks seal mõnikord, pole hiigla ammu näinud nagunii 🙂 – anna teada, kui sinnakanti satud, mingil lõuna ajal näiteks?

  6. Odott-odott, kus ja mis koht see nüüd ikkagi täpselt on?
    Kakk & Sebralik, ma lööks kampa, kui te seal ükspäe mõlemad koos platsis oleksite.

  7. Aab – RTFA, nagu Slashdotis öeldakse… 😀 Jutt on siis IT Kolledzhi keldrikorrusel asuvast toitlustusasutusest. Aga mingi ühise lõuna vastu poleks küll midagi. Teisipäeval näiteks? Millalgi 11.30 ja 14.00 vahel.

  8. Kakk – RTFC, ära eelda, et kõik teavad, kus ITK asub, mina näiteks ei tea 😛
    Aga jah, ma nüüd läksin ja ITK veebist uurisin järgi. Ma *arvan*, et tean, milline see neist majadest on.

    Aga teisipäev sobiks küll praeguste plaanide järgi.

  9. OK, OK… Sissekäik on Rävala pst pool, s.t. Karla Katedraali Kentmanni-poolsemas otsas. Sealt ronid uksest sisse ja tüürid vasakule. Lähed trepist alla ja vasakule uksest sisse (vastavalt vajadusele võid ka eelnevalt parempoolse ukse taga ära käia :P)

  10. Kakuga 100% nõus – mõnusad koduse maitsega toidud, normaalne hinnatase, sümpaatne teenindus ja kaardimakse võimalus. Super.

  11. oi, mulle teisipäev kohe kuidagi ei sobi, aga ehk kolmapöeval… siis vahemikus 12-14 oleks täitsa mõeldav minu poolest… kuis jääb?

Kommenteerimine on suletud