kakupesa.pri.ee

Vana domeeninimi igatahes hetkeseisuga enam ei tööta. Aga sellega oli juba arvestatud (loodetavasti käivad ja kirjutavad kõik Kakupesa külastajad juba ammu kakupesa.net’i peal).

Loodetavasti aga õnnestub Eesti internetikogukonnal (mitte üksnes samanimelisel MTÜ-l) Eesti Interneti Sihtasutuse isehakanud valitsejatele aru pähe panna. Kogu domeenireform on sügav sigadus, ent eraisikudomeenile kaks eurokeskmist hinnaks väänata on ikka sigaduste sigadus.

Huvitav, kui kalliks see jama IRL-ile eelseisvatel valimistel läheb? Pakun, et kallimaks, kui nad ise arvavad.

4 mõtet “kakupesa.pri.ee” kohta

  1. Miks küll ainult IRL? Kas teiste istumine ja pealtvaatamine on andestatav? Reform ärkas alles nüüd, valimiskaampaaniate ajastul. Sigadus on muidugi, et pri.ee võrdväärse tasuga .ee-ga pandi. Ise olen ka selletõttu omanimelisest mailist loobunud ja oma blogi .eu alla viinud. Mure algas .ee-ga juba alguspäevil, kui olid domeenid ut.ee ja tpu.ee jne. Samas kui Ameerika ülikoolidel (mida muidu hoolsalt eeskujuks armastatakse tuua) ei oleks olnud samas olukorras midagi ut.edu.ee vastu ntx.

  2. Kurjad keeled räägivad, et EIS on IRL rahaveski. Sell juhul on tõenäoline, et neil on arvestused tehtud ning sissetulek on suurem, kui võimalikud kaotused 🙂

  3. Bandiidile: IRL on minule teadaolevatel andmetel otseselt selle taga (vt ka Hillari arvamust), EIS juhtfiguurid on parteiga otseselt seotud. Teised olid jah lihtsalt mökud ja ärkasid liiga hilja, IRL on seekord aga kesikuid väärt sigadusega maha saanud.

    Ei väidagi, et varasemal süsteemil üldse puudusi polnud või et domeenid peaks iga hinna eest tasuta olema. Praegu vihastab mind a) läbipaistmatu majandamine, b) küündimatu häma meedias ja c) absurdselt kõrge hind. Lisaks on veel küsitav .ee avamine väljastpoolt registreerijaile (Hi, I’m from Lagos!…). Pikem kirjutis on mul ingliskeelses blogis http://oo.kakupesa.net.

Kommenteerimine on suletud