ITK 10

Täna jõudis siis ITK-s aastapäevanädal õige sünnipäevaga lõpule.  Seoses sellega tuli OpenSimis virtuaalne minikonverents korraldada.

Saundi korraldamine läks liiga kiireks ja üritus tuli tekstipõhiselt teha. Portugali kolleegid jäid ilma mingi teateta lihtsalt tulemata. Rahvast oli üldse vähem kui loodetud.

Aga teisalt tulid kolm virtuaalset seminariettekannet (neist kaks korrektsete slaidiesitlustega, mida virtuaalsele seinale näidati) täitsa asjalikud välja ja kutsusid kaasa mõtlema. Eelmise aasta personalikoolituse naljakate nimedega tegelastest (Werner Röha, Hele Triip, Maia Smokk jt) tulid mitmed taas välja ja isegi tänaseks päriselus Poola kolinud Aita-Leida Kuusepuu oli kohal.  Diplomand Niina, kes lähiajal simulaatori teemal oma tööd kaitsma hakkab, oli tubli ja aitas kõvasti kaasa.

Seminar virtuaalses ITK-s

Seminariettekanne virtuaalmaailmas

Ning kõige lahedam oli ürituse lõpp, kui seltskond palliplatsile maandus ja virtuaalse palliga jalgpalli mängis. Lõpuks ajas arhitekt Edward endale  riiete asemel jalgpalli selga (proovige seda reaalelus!) ning nägi välja nagu  Telepoisi ja Baruto ristand… Kino kui palju. 🙂  Mis aga peamine – näib, et hea orgunni korral saab sedalaadi üritusi meie virtuaalses ITK-s juba täiesti korraldada.

Jalka, jee!
Virtuaalne jalgpall ja pall-Edward

Kogu see tsirkus aga väsitas nii kapitaalselt ära, et ametlik sünnipäevaaktus ja pärastine vastuvõtt jäid külastamata. Selle asemel tuli kolm tundi kodus horisontaalis ja norinaga. Peole jõuab teinekord ka.