Mõtlemapanev aprillinali

Tänase päeva puhul on igasugu kino lugeda saanud. Terve [L] Slashdot on roosades toonides, kasutab “OMG LOL!!!”-sõnavara ning lajatas vastu õhtut veel uudise sellest, et Microsoft Openoffice.org’i ära ostis; [L] MUME’is on haldjate asemel jedid, päkapike asemel wookie’d ja orkide asemel stormtrooper’id; isegi [L] EKEK veebis sai (yours truly märgataval kaasabil) üksjagu pulli jne.

Aga Distrowatchi lugu [L] “Windows Hasta la Vista” tekitab lisaks äratundmisrõõmule ja naerule ka hirmu. Natuke liiga tõepärased tendentsid on sees – [L] Snake Plisskeni filmid tulevad meelde.

4 mõtet “Mõtlemapanev aprillinali” kohta

  1. Ma leidsin tänastest RSS voogudest ühe päris haige nalja. Ilmselt asi põhjustas kasutajates segadust, sest praeguseks on see Moodle’i lehelt uudiste alt kadunud…

    Moodle.NET version due in April 2007
    by Martin Dougiamas.

    Some big news!

    After many requests from our users, and many discussions among the key Moodle developers, we’ve decided that PHP no longer offers us the growth path we would like, and so we’ll be converting the entire code base to use the Microsoft® .NET platform.

    We believe this offers the best solution to drive business value and empower our industry to harness the power of the connected workplace.

    The conversion – sponsored by Microsoft® – is not easy, but we expect to have the job completed by April 1st, 2007. As part of the arrangement, we’ll no longer be supporting Moodle on anything but Microsoft® servers, but they are very good so this shouldn’t be a problem.

    To the future!

  2. See on kuri jah. Isegi õnnetud bädagoogid saavad vist aru, et kui miski asi ainult maikrosohvtil töötab, siis on see vanatühja tegu. Ju keegi lärmama hakkas…

  3. Mnjaa, Kakuonu…
    Arvan et see oli yours truly poolt küll liiga julm- sedasi inimese sisimaid ootusi ja unistusi tema oma kodulehel mõnitada.
    Ai-ai-ai

  4. Ei ole ullu midagi… 🙂

    Esimene komm selles loos seal on ju asjaosalise enda poolt. Ju ta ikka naljast aru saab.

Kommenteerimine on suletud