Haru-basho

(Lenc jõudis juba märkuse teha uudise puudumise kohta… 🙂 )

Eesti poiss Jaapanimaal tegi lõppenud turniiril mõnes mõttes sarnase esituse üle-eelmise turniiriga – alustas hästi, siis sai pikalt kotti ja lõpus vedas taas kord kastanid tulest välja. Ehkki seekord jäi veidi kripeldama küsimus, kas ja kui palju viimane vastane ozeki Kotomitsuki asjas kaasa mängis (loodetavasti  küll mitte, otseselt midagi välja ei paistnud).

Vist parimaks matšiks jäigi too esimene vana vaenlase Miyabiyamaga, kellest Baruto tõelise teerulli kombel üle sõitis. Kiire tsuppari vastase kõrisse ja too hooga publikusse (jälle tundus, et Miyabiyama on Virumaa mehel totaalselt üle visanud – teiste vastastega käitub ta märksa leebemalt).  Edasi läks nii ja naa, see polnud just kõige edukam turniir (ehk oli nimekaimul hiljuti trenni kõrval ka muid pakilisi asju ajada… 🙂 ). Siiski tuleb öelda, et Baruto tundub arenevat mitmekülgsema tehnika suunas, mis tabelis edenemise ambitsiooni silmas pidades oleks ülimalt vajalik.

Ootame järgmiselt basho‘lt veidi paremat minekut.