EMT

Tänud Wollile asjaliku arvamuse eest.

Allakirjutanu on olnud EMT klient esimesest mobiilist saadik. Seetõttu kohe esimesest jaanuarist teenusepakkujat vahetama ei hakka, ootan 1-2 esimest arvet ära. Kui selge hinnatõus on näha (tõenäoline) ja teiste teenusepakkujate maksemudel ei muutu, hääletab Kakk jalgadega. Ehk siis sama asi, mis juhtus omal ajal netiühendusega – mõnda aega võis Starmani ämbreid taluda, kuid ükskord viskas üle.

5 mõtet “EMT” kohta

  1. Ka minu perekond ei hakka EMTist üle jooksma, põhjuseks midagi sarnast (esimene telefon ilmus minu perre siis, kui ma olin 7-ne, praegu olen 19)… eks see hind ikka tõuseb, aga siiani võin ma julgelt öelda, et ainult EMT katab tõepoolest kvaliteetselt kogu Eesti (hea näide on Võsu, minul on rannaääres levi olemas, aga TELE2 ja Elisa klientidest sõbrad kurdavad, et kui heal juhul levi on, siis 1 pulk. Karepal on olukord veel parem, rannas saab kätte mingisuguseid soome võrke ja EMT, aga teistest eesti operaatoritest pole haisugi :P)

    Wolli ennustus läheb ilmselt üsna täppi… endalgi oli väike mõte kirjutada, et EMT sigatseb, aga mõtlesin ka esimese uue arve ära oodata…

  2. eks ikka iga lits kiida oma p…i. Mina jooksin üle. Rõõmuga ja paar nädalat tagasi. 12 aastat EMT staarkundena täis. Lõpuks sai süda ka täis. Toredad tühisõnad – kvaliteetoperaator, bla, bla, bla. Aga tegelikkus on proosaline – keegi peab kvaliteetoperaatori kuvandi loomiseks kulunud reklaamid kinni maksma – mina maksin senini koos paljude teiste ullikestega – enam mitte. 12 aastase staaziga maksin kvaliteetoperaatorile kõrgemat hinda, kui maksan praegu verivärske Elisa kliendina. Senini pole ükski kõne jäänud tegemata. Muidugi on EMT’l omi plusse – näiteks superhea iseteenindus … küllap neid teisiga. Aga eks igaüks otsusta ise.
    P.S. Minu ülejäänud pere ei ole juba aasta jagu EMT klient – Elisas tulevad arved miskipärast vaid 1/3 sellest, mis nad enne tulid. Huvitav ei tea miks?

  3. Olles EMT ja Tele2 võrgu kasutaja pean tunnistama, et ilmselt tuleb nüüd ka teine number kuhugi mujale ulualla viia, sest EMT nuumamine oleks liiast mis liiast.
    Vaadates siin esinevat Tele2 kriitikat pean juhtima tähelepanu sellele, et seis oli tõesti 4-5 aastat tagasi nutune, kuid nüüd on sidekvaliteet võrdne ja paljudes kohtades isegi parem, kui EMT. Seda lihtsal põhjusel, et erinevalt EMTst ja Elisast on Tele2 suurfirma, kes ei pea investeeringuid tehes pikalt rahakotiga nõu pidama vaid teeb praegu kõik selleks, et EMT auväärselt Eesti mobiilsideturu liidri kohalt teenitud vanaduspuhkusele lasta.

  4. Tuleb välja, et EMT loobus oma plaanist. Aga mina liigun ikkagi EMT juurest ära. Nimelt sain EMT kliendiks suhteliselt alles(varem olin väga pikaldane Elisa klient) ja EMT võrgus ei saa ma kodus normaalselt rääkida(neljanda prooviga saan kõne välja, sissetulev kõne hakkab peale minutit nii kõvasti hakkima, et rääkida ei saagi ja kui välja helistan siis pean samuti mööda tuba ringi jooksma, et ei hakiks). Mujal nagu eriti tihti seda ei esine kuid vahel pean ikka mitu korda välja helistamist proovima, et kõne ka korralikult pysti saaks.

  5. Tjah, näis. Lausa kahju hakkab firmast, sellist massiivset peadpidi pottitoppimist ja vee pealekeeramist pole tükk aega näinud. Oma viga muidugi, paras panna mingisse äriõpikusse heaks näitekaasuseks. Aga vähemalt praegu lükati minu jaoks vist otsustamine veidi edasi. Näis, mis edaspidi saab.

Kommenteerimine on suletud