Omapärane

Vastavalt Mr. Costello soovitusele üritasin veel kord ja sattusin lugema [L] seda kommentaariumi. Oijah… Üks pool üritab (vahelduva eduga ja kohati ebaõnnestunult) argumenteerida, teine pool (ehk siis majaperemehed) räägib nulltolerantsist, verbaalonanismist ja rahulduse saamisest ning röögib “Möla maha!”… Ehk üks osapool üritab pidevalt piljardilaual hoopis kabet mängida ning siis ollakse imestunud, miks kummastki mängust midagi välja ei tule.

Masendav, seltsimehed vasakpoolsed. Masendav. Sovsjem njekulturno, öeldakse vist sealpool piiri. Sorry, ma tõesti üritasin aru saada – aga vist ei õnnestunud.

Aga üldiselt tuleks Kakul nüüd vahelduseks poliitika kallal urisemine ära lõpetada ja millestki lõbusamast kirjutada – kuni idanaaber midagi uut suuremat välja haudub. Tegelikult on ju tore, et on olemas erinevate arvamustega inimesi – aga neid arvamusi peaks suutma veidi kultuursemas vormis esitada kui ülaltoodud näites (eriti kuna AFAIK on tegu suht akadeemilise seltskonnaga). Vastasel juhul on õigus ameerika lõuapoolikutel: “Opinions are like assholes: everybody got one. And they all STINK.” 😛 (Pardon my French…)

P.S. TLÜ ja 8. mai liikumise vahele ei maksaks viimase kriitikutel ka kohe võrdusmärki panna (mõnest kommentaarist tundub nõnda). Kakk nimelt töötab ka TLÜ-s, ilmselt on seal omajagu teisigi elust samamoodi arvajaid.

2 mõtet “Omapärane” kohta

  1. Kui nüüd päris täpne olla ja seda vana asja meelde tuletada, siis ma soovitasin sul lisaks lugemisele ak aru saada. Üks eeldab küll teist, aga samas ei ole need samad asjad, eks?

    Ühesõnaga, sulle ei meeldi see, et me mõningate täiesti tahtlikult sigatsevate kommentaarorite puhul end veidi otsemini väljendanud oleme ning neid väga pehmelt öeldes oma liivakasti saatnud oleme? Et pole ilus? Aga millised on alternatiivid? Mina tean kahte: 1) Punane Hanrahan seletab oma blogis teda peedistavatele kommentaatoritele kannatlikult argumenteerides oma seisukohti – tulemusteta, lausrünnakud ja -süüdistused jätkuvad; 2) PunaMust kustutab oma foorumites kõik nendevastased sissekanded. Kumb neist variantidest parem on? Meie oleme valinud kolmanda tee. Inimestega, kellega on ja kes tahavad asjast rääkida, asjast ka räägitakse. Nendega, kes tahavad kakelda, kakeldakse. Igaühele midagi. 🙂

  2. OK… Oma tuba, oma luba. Aga ikkagi, Sinu pakutud mudelitest eelistan Hanrahani oma (pole siit kordagi mittespämmi kustutanud). Ad hominem komme pole vist olnud ka. Too loetud asi aga läks minu jaoks liiga Delfiks kätte… Isiklikuks minnes saab kakelda, aga mitte oma seisukohti selgitada (mis nagu peaks blogi point olema).

    BTW, tervitused Nelijärvelt (WiFi + Nokia abiga). 🙂

Kommenteerimine on suletud