Kepp & kõnd

Üks hea inimene laenas proovimiseks sihukesed kepid, millega ilma suuskadeta trenni tehakse.  Siiani on pigem selle asja üle nalja heidetud (eraldi on parem…), aga nüüd sai ära proovitud.

Alguses võttis natuke aega, kuni õige rütm kätte tuli. Siis aga sai üks ca 3-km ring läbi käidud – ja ausalt öeldes oli tegu üllatavalt tõhusa trenniga. Koju jõudes olid isegi sokid läbihigistatud… Ja jooksmisega (või vähemalt Kaku versiooniga sellest) võrreldes oli asi liigestele märksa leebem. Ainult et kulgemine on aeglasevõitu, peab aega olema.

Kakk hangib nüüd endale ka toikad ja proovib teinekord veel.

5 mõtet “Kepp & kõnd” kohta

  1. Ikke puust ja punaselt. Ega muidu uskuma ei saa. Käima kepid käivad selleks kenasti järeleproovitud asi. Panevad ka maa konarused paika. Ei käi ninali ja harjud konarustega ära.
    Üks selline riistapuu millega saaks trenni teha on „Santide palees“ seda kasutati eksponaadiks. Kui enam on? Üks eksponaatide propageerija kompenseeriti meie riigikokku nii, et ei tea mitte?
    Paneb korralikult liikuma ilma, et ühte külge ees ajaksid ja tagumik vänderdaks. Iga algus on raske. Anna takka.

  2. Mul samad muljed. Sarnased naljad ( o peres neid”päris suusatajaid” ka teatavas kontsentratsioonis 🙂 ) ja sarnane kogemus. Et hea.

  3. Tulin juba mitmes kord metsa alt. Nüüd juba omade tokkidega. Niimoodi võib sõltuvus tekkida…

  4. Kolme aasta jooksul, mil olen suht järjepidevalt kepikõndi teinud, olen näinud siin ookeanitagusel maal iga aasta kohta üht käijat või äkki pooltteist 🙂 Eks neid ole rohkem ka, isegi mingi klubi on olemas, kuid ei taha see kepikõnd väga hoogu võtta, kuigi võiks! Ma juba harjunud igat sorti “huvitavate” kommentaaridega ja naeran kõigile kaasa. Parim oli kellegi arvamine, et näed kui tubli, harjutad talviseks suusatamiseks 😀 Väikeste laste jaoks peaksin kommikotti kaasas kandma, et nende lahti vajunud suhu komm pista 😀 Tegelikult pole nii hull see asi ka, kanadalased on üliviisakad ning harjunud igat sorti kiiksudega. Ka sellega, kui mul koer rihmaga vöö küljes kinni ja mina kiirel sammul kepikõndi tegemas 🙂

  5. Tjaa… See koeraga pilt võib päris lahe olla. Annaks endalgi pead murda, kes ja millega keda liikuma paneb. 😀

Kommenteerimine on suletud