Remont kolledžis

Sel suvel tehti IT kolledžis remonti. Kakk kolis juba kevadel enda teise korruse kabinetist välja ning istus paar nädalat sama korruse peal endises külalisõppejõudude ruumis kastide otsas. Vahetult enne puhkust sai V korrus nii valmis, et sai asjad sinna vedada.

Uus asukoht on siis nüüd endiste HITSA ruumide kohale ehitatud kabinetis nr 524. Küllatulekuks peab endiselt kas kella andma (ent nüüd V korruse välisukse taga) või helistama, veel üks variant on paluda end valvuril kaardiga liftis V korrusele lasta (ilma kaardita nupulevajutamine ei toimi).

Pesa 2.0 on muidu üsna mõnus, vaade on tublisti parem (praegu on lausa väga ilus, millalgi tulevikus pidi sinna aga üks maja ette tulema).  Halb asi on akna mitteavanemine (avanev aken jäi naabrile), aga vähemalt konditsioneer on olemas. Aga ruumi on piisavalt ja kõik vajalik on ligidal.

Teisel korrusel on nüüd aga uued auditooriumid ja rühmatööruumid, mis said sisustatud üsna uhke tehnikaga. Ligipääsetavus puuetega inimestele on ka päris hea (seekord võeti teema kohe alguses üles ja tulemus sai märksa etem kui eelmisel korral).

Aa, ja kakk istub endiselt koridoriseinal nimesildi all. 🙂